Miért a Dekorbeton?
Mert ÖRÖKKÉ TART! Mert MEGFIZETHETŐ! Mert NEM kopog, NEM törik! Mert ez maga a LUXUS!

A dekorbeton meghódítja Magyarországot! Ez az egyik legjelentősebb újítása az építőiparnak, melyet külföldön már széles körben alkalmaznak!

Házak

Legmodernebb kivitelezési technika, mely garantáltan az otthona dísze lesz és mindemellett örökké tart.

Ipari kivitelezés

Ipari burkolatok, nagy teherbírást igénylő felületekre, egybefüggően akár több 1000 nm-nyi területre!

Egyedi igényekre

Akár falra, akár kültérre tökéletes minőségű, magas kopásállóságú anyagok, melyeket az Ön igényeire tudunk alakítani.

RÓLUNK

Bekker Zsolt vagyok a Bekker Solution kft. tulajdonosa. 1997-ben kezdtem pályafutásomat épületburkoló egyéni vállalkozóként. Szerencsémre és jó szakmai tudásomra való tekintettel, hamar elindulhattam a sikerhez vezető rögös úton.

Jelenleg a magánjellegű megrendeléseket részesítünk előnyben, és azokat a felkéréseket teljesítjük, ahol a megrendelőim rendelkeznek megfelelő: szépérzékkel, luxusigényekkel, egyediséggel, a végeredményt meghatározó kooperatív hozzáállással és a felsoroltakhoz szükséges anyagiakkal.

 

Az építőipar jelenleg azt a korát éli, amikor nincs lehetetlen és nincs akadály, minden gépesített, minden elérhető, tucat számra vásárolhatóak a jobbnál jobb termékek és segédanyagok. Szinte bármit megkaphatunk 1-3 héten belül!

Az fent említettek közt, sajnos egy valami nincs a felsorolásban, az az team, aki az ötletünket, vágyainkat szemelőt tartva sajátjaként kezeli, és kivitelezi.

2015 -ben úgy döntöttem, hogy létrehozok egy korlátolt felelősségű társaságot és idővel elérem, hogy megrendelőimmel közösen a csúcsra juttassuk és megmutassam, hogy a mi szakmánk inkább művészet és nem monoton, futószalagon készülő termék. Minden az egyediségről szól.

Kapcsolat

Keressen minket! Segítünk!

dekorbeton-kapcsolat-bekker-solution