Miért a Dekorbeton?
Mert ÖRÖKKÉ TART! Mert MEGFIZETHETŐ! Mert NEM kopog, NEM törik! Mert ez maga a LUXUS!

A dekorbeton meghódítja Magyarországot! Ez az egyik legjelentősebb újítása az építőiparnak, melyet külföldön már széles körben alkalmaznak!

Házak

Legmodernebb kivitelezési technika, mely garantáltan az otthona dísze lesz és mindemellett örökké tart.

Ipari kivitelezés

Ipari burkolatok, nagy teherbírást igénylő felületekre, egybefüggően akár több 1000 nm-nyi területre!

Egyedi igényekre

Akár falra, akár kültérre tökéletes minőségű, magas kopásállóságú anyagok, melyeket az Ön igényeire tudunk alakítani.

FELÜLET ELŐKÉSZÍTÉS

A felületelőkészítés az alapja minden következő réteg felhordásának. A kíváló anyagok egybekötéséhez elengedhetetlen, a végeredmény így lesz tartós és jó funkcionalitású.
A végső, minden esetben látszó utolsó réteg első fázisa. Három fő és egy mellékfelületet  emelhető ki anyagaik szerint:

1. Beton
2. Cementkötésű vastag vagy vékony falazatot bevonó réteg (vakolat, flexibilis üvegszálas glett)
3. A vázszerkezetre épülő szárazépítészeti rendszerek (gipszkarton, betonit, XPS)
4. Mellékfelületként a rétegelt lemez és az OSB fából készült függőleges felületeket különböztetjük meg. Utóbbi leginkább az oldalfalak kialakítását és azok munkafolyamatát egyszerűsíti.
A fent felsorolt anyagok: glettbeton, designbeton, dekorbeton, látszóbeton rendszeresítésére alkalmasak. Természetesen különböző módszerek és kémiai anyagok felhasználásával.
Az egyszerűség és érthetőség érdekében az előbb leírt sorrendet felcseréljük.
Az oldalfalon alkalmazott anyagok mechanikai úton történő előkészítése az elsődleges, ezt követi az alapozás, ami lehet egy- vagy kétkomponensű és kétkomponensű kvarc homokolt, végül az üvegszálas réteg elhelyezése.
A vakolt és glettelt felületek sok esetben igényelnek gépi és kézi csiszolást, gépi pormentesítést. A következő fázis itt az alapozás, amely eltér a nem cementkötésű anyagokétól. Végül a beton, amire igazából cégünk szakosodott. Jó és rossz minőségű betonok sajnos léteznek (kivitelezési hibák, anyag minőség, túl higítás).
Ezeket kell akár száraz gyémánt technikával vagy vizes, elszívós technikával kezelni és felső, gyengébb rétegüket eltávolítani. Ha ez megtörtént, aljzatkiegyenlítéssel és üvegszálas anyagok segítségével (egy-, kétkomponensű) hozzuk helyre az aljzatokat. Ezt követően a fogadó felület minden anyag vagy padlóburkoló termék fogadására alkalmas. Sokan kérnek ezekkel kapcsolatban előmunkálatokat: parketta, szőnyeg, linóleum, vinyil, kőburkolatok elhelyezése előtt ilyen felületeket.

REFERENCIÁK

Kapcsolat

Keressen minket! Segítünk!

dekorbeton-kapcsolat-bekker-solution