Miért a Dekorbeton?
Mert ÖRÖKKÉ TART! Mert MEGFIZETHETŐ! Mert NEM kopog, NEM törik! Mert ez maga a LUXUS!

A dekorbeton meghódítja Magyarországot! Ez az egyik legjelentősebb újítása az építőiparnak, melyet külföldön már széles körben alkalmaznak!

Házak

Legmodernebb kivitelezési technika, mely garantáltan az otthona dísze lesz és mindemellett örökké tart.

Ipari kivitelezés

Ipari burkolatok, nagy teherbírást igénylő felületekre, egybefüggően akár több 1000 nm-nyi területre!

Egyedi igényekre

Akár falra, akár kültérre tökéletes minőségű, magas kopásállóságú anyagok, melyeket az Ön igényeire tudunk alakítani.

PVC ÉS LINÓLEUM FELÚJÍTÁS

Kinek ne jutott volna eszébe, hogy régi megkopott: lépcsőházát, üzlethelyiségét, lakását ,panelházi burkolatát, ipari helyiségeit, raktárát, egészségügyi intézményét,iskolai,vagy magán tornatermét,üzemi területeit szinte varázsütésre felújítsa?! Itt a lehetőség, hogy egy háromlépcsős kémiai beavatkozás után akár egy hétvége alatt, többszáz négyzetméter felület újá szülessen! Ez a technológia esetenként akár tíz évvel meghosszabbítja élettartamát az alapfelületnek, ezer színben elkészíthető és bármilyen designt meg tudunk valósítani rajta! A legmodernebb enteriőrt is kialakíthatjuk vele, bármilyen padló mintát, logót ábrát feliratozást !!! 
Erősen igénybevett felületek esetén is kifejezetten ajánlott, külső mechanikai behatásoknak is kiválóan ellenálló, ütés és kopásálló impozáns bevonat! Kiváló vegyszerállóság ,és eds padló is (vezetőképes szikramentes) készíthető belőle! Nincs bontás, nincs koszolás, nincs több hetes leállás...!

PVC ÉS LINÓLEUM FELÚJÍTÁS

A MEGADOTT GALÉRIA KÖNYVTÁR ÜRES

Kapcsolat

Keressen minket! Segítünk!

dekorbeton-kapcsolat-bekker-solution